Bebek cinsiyeti öğrenmek için geleneksel tahmin yöntemleri

Bebek Cinsiyeti Öğrenmek İçin Geleneksel Tahmin Yöntemleri

Aslında tıptaki gelişmelerden sonra, anne karnındaki bebeğin cinsiyetini doğmadan çok daha önce ultrason sayesinde öğrenebiliyoruz. Tıbbın ileri olmadığı, çoğu hastalığın tedavi yönteminin bilinemediği zamanlarda, özelikle de şimdiki genç nesle çok farklı ve komik gelebilecek yöntemlerle bebeğin cinsiyetinin tahmin edilmeye çalışıldığı birçok yöntem vardı. Günümüzde de tamamen eğlence amaçlı olarak kullanabileceğiniz bu yöntemlerin bazıları; Çin takvimi, kırmızılâhana testi, yüzük testi vb. eğer hem hoşça vakit geçirip eğlenmek, hem de arkadaşlar arasında hoşsohbet etmek istiyorsanız buyurun geleneksel anneanne yöntemlerine. Okumaya devam et “Bebek cinsiyeti öğrenmek için geleneksel tahmin yöntemleri”

Çin takvimi nasıl kullanılır?

Çin Takvimi Nasıl Kullanılır ?

Doğacak çocuğun cinsiyetini belirlemek ve cinsiyetini tahmin edebilmek için yaklaşık 700 önce Çinli Astroloji Bilginleri tarafından geliştirilen Çin Takvimi, halen dünya üzerinde en çok kullanılan cinsiyet tahmin ve belirleme yöntemidir. Fakat burada hemen anti parantez belirtmekte yarar var. Başta Çin Takvimi olmak üzere hiçbir cinsiyet belirleme ve cinsiyet tahmini yöntemi bilimsel gerçeklere dayanmaz.

Bebeğin cinsiyetini belirleyebilmek için öncelikle annenin hamile kaldığı yaşı ve ayı bilmek gerekir. Yalnız hamile kaldığınız yaşınızı Çin Takvimindeki tabloya göre hesaplamalısınız, yoksa tahmininiz yanlış çıkacaktır. Okumaya devam et “Çin takvimi nasıl kullanılır?”

Çin takvimi ile cinsiyet belirleme

Çin Takvimi ile Cinsiyet Belirleme

İnsanoğlunun dünya üzerinde var olduğu zamandan bu yana doğacak bebeklerin cinsiyeti hep merak konusu olmuştur. Tabi meraka paralel olarak da doğacak bebeğin cinsiyetini tahmin edebilmek için çok değişik ve farklı yöntemler denenmiştir ve halen de dünyanın birçok yerinde, doğacak bebeğin cinsiyetini önceden belirlemek için birçok farklı yöntem denenmektedir. Okumaya devam et “Çin takvimi ile cinsiyet belirleme”